Snygga mål när B-laget vann

Matchen inleds med en öppet och chansrikt spel från båda håll. Slitvargen Nanne lyckas inte helt oförtjänt ge oss ledningen strax före halvtid strax efter att Levides drabbats av en utvisning. Trots den goda avslutningen av första halvlek bjuder vi in motståndarna i matchen genom att låta en levidespelare vandra igenom vårt högerförsvar. Därefter står matchen och väger ett tag, men allt efter hand visar sig utvisningen ta på bortalagtes krafter – vi får in lite nytt friskt blod genom några byten och Robban följer påpassligt upp en målvaktretur på eget skott och slår in ett ledningsmål. Då återstår en kvart av matchen.

Fyra minuter före full tid får den pigge inhopparen Sebastian på ett härligt skott efter en fin soloraid och dödar matchen. Förutom nämnda målgörare ska försvarskämpen Mattias, energiknippet Erik och klokt spelande Löwet plussas för goda insatser och sist men inte minst Johan i målet som svarade för några giftige frilägesräddningar.

Div VI tisdag 4 maj HSK/KIK B-Levide IF B 3-1 (1-0)

Skogsgläntan kl 19.00 Domare Teddy Larsson Publik 2

MV Johan Engström * – HB Erik Frändfors, MB Mattias Hillblom*, MB Alf Hansson © *, VB Dennis Bengtsson* – HMF Jonathan Karlsson*, MMF Jonathan Johansson*, MMF Joakim Nanneson, VMF Henrik Löwenhamn – HF Robin Larsson*, VF Kristian Björklund* – Avb Mohammad Ali*, Kristoffer Hedlund, Timmy Boström*, Sebastian Johansson*

Målen 1-0 Joakim (Kristian) 44; 1-1 49; 2-1 Robin 75; 3-1 Sebastian 86