Ett fall framåt trots förlust

Ett överraskande bra spel med många passningar inom laget är tyvärr för ineffektivt. Den sista passningen blir alltid fel och på första halvlekens enda Klinte-anfall lurar ett misslyckat lamt skott alla och bollen smiter in vid den överraskade hemmamålvakten Johans högra stolpe. Några minuter senare får hemma spelarna äntligen utdelningen då inhoppande Emil bröstar in en kvittering i sin första bollkontakt efter en fint inlägg av Erik.

 En fortsatt ineffektiv hemmadominans under andra halvlek ger inga riktig bra chanser förutom en ribbträff. Istället bjuds Klinte på en straff som Johan dock klistrar. Ur misstänkt offside-position tar gästerna ledningen och de grönsvarta pressar på förgäves för att åtminstone greja oavgjort.

Matchvärden Kappelshamns Camping utser Jonathan K till Lagets Lirare i HSK/KIK och i övrigt ska mittbacken Jonas samt mittfältarna Johan och Erik få ett extra plus i kanten för en bra insats. En allmän eloge till våra lirare för att de håller ett väldigt gott humör och god stämning trots at oturen grinar dom i ansiktet. Nu vänder serien och det vore väl fanken också om vi inte kan ta revansch borta i Klintehamn om nio dagar!

Div VI söndag 6 juni HSK/KIK B-Klintehamns IK B 1-2 (1-1)

Snäckersvallen, kl. 18.00. Publik: 20 Domare: Tommy Johansson

 MV Johan Engström*– HB Timmy Broström*, MB Jonas Karlsson *, MB Tony Lindström, VB Jonathan Johansson*– HMF Kristian Björklund *, MMF Jonathan Karlsson*, MMF Johan Stjernfrost*, VMF Erik Frändfors © – HF Andreas Larsson *, VF Nils Ingelmark– Avb Mikael Wiflings, Emil Pettersson* Eduardo Mackado*

Målen 0-1 28; 1-1 Emil (Erik) 35; straffräddning Johan E 50; 1-2 71

 Byten 20 MW in NI ut; 32 EP in AL ut; 46 AL NI in JS JJ ut; 58 JJ in MW ut; 61 JS in EP ut; 65 MW in TB ut; 70 EP in NI ut; 73 NI in AL ut; 82 EM in MW ut