Femte raka trepoängaren

Efter en spelmässigt fin inledning med 1-0 efter 11 minuter, då Löwet får göra sitt första mål i veterantröjan efter fin passning från Fredda. Mot slutet av halvleken tappar vi lite vilja, förlorar närkamper, är orörliga och missar i passningsspelet. Klinte kommer dock inte fram till några större farligheter och efter pausvilan tar Kappels­hamn åter tag i spelet på ett förtjänstfullt sätt. 2-0 i mitten av halvleken efter en spelvändning känns logisk och befriande. En ledning med bara ett mål är en liten marginal, men efter det andra målet kontrollerar KIK tryggt matchen.

På det hela taget gör vi som lag en mycket bra insats med ett extra plus till vänsterbreddaren Löwet och mittbacken Ola, vår lagkapten . Visserligen leder vi serien hyfsat betryggande, men det gäller att ladda inför våromgångens avslutande matcher, närmast mot pånyttfödda VSB som enligt ryktena hårdtränat för att försöka snuva oss på guldet

Veteranserien söndag 13 juni Kappelshamns IK-Klintehamns IK 2-0 (1-0)

Snäckersvallen kl 19.00 Publik: 15 Domare Bror Hansson

 MV Ronny Hägbom – HB Patrick Olofsson, MB Ola Larsson ©, MB Stefan Hillblom, VB Berra Sandström – HMF Kalle Boberg, MMF Conny Östergen, MMF Håkan Sandström, VMF Henrik Löwenhamn– HF Danne Stenström, VF Fredrik Johansson – Avb Kjell Engström, Anders Sjögren ,

Målen 1-0 Henrik (Fredrik) 11; 2-0 Fredrik (Conny) 45     

Byten 15 KE in PO ut; 20 AS in KB ut; 30 KB PO in AS KE ut; 40 KE in PO ut; 42 AS in HL ut; 46 PO in BS ut; 52 HL in DS ut; 54 BS in KE ut