Ny snöplig uddamålsförlust i sexan

Denna gång är det kappelshamnsspelare som utgör en majoritet i laget, men ändå är det påfallande likt den förra matchen. Spelmässigt helt ok, men oj så ineffektivt. Några bra skott levereras och en misstänkt straffsituation – denna gång är det Eduardo som fälls framför Klintes målvakt – det är vad HSK/KIK lyckas skapa under 90 minuter.

Dock är det en hel del individuella spelarprestationer som ska uppmärksammas. Waktis på det centrala mittfältfältet dominerar och är planens bäste aktör tillsammans med Jonas i målet som svarar för ett antal kvalificerade ingripanden och räddningar – en majoritet  av dessa farligheter orsakas av att domaren inte hängde med på offsidespringande Klinte-forwards. Det för dagen rödgula bortalaget har dessutom en suverän mittback i Martin. Högerbreddaren Kristian gör sin bästa match i år i sexan. Och så lyckas ledarduon Axel Björklund och undertecknad återigen omskola en anfallsspelare till en duktig back, denna gång var det Mickes tur.

Div VI tisdag 10 juni Klintehamns IK B-HSK/KIK B 1-0 (0-0)

Klintevallen kl 19.00 Domare Luis Huerta Publik 20

MV Jonas Karlsson * – HB Jonathan Johansson*, MB Martin Sander, MB Tony Lindström, VB Mikael Wiflings– HMF Kristian Björklund *, MMF Adam Waktel, MMF Emil Pettersson*, VMF Erik Frändfors © – HF Jörgen Sköldpil, VF Nils Ingelmark– Avb Eduardo Mackado*

Målen 1-01 75