Storförlust för b-laget

Under första halvlek har bortlaget mest boll, men alla farligheter utom två stoppas av Joppe i målet. Två identiskt lika hörnor slagna mot främre stolpen ger dock två mål och Dalhem råg i ryggen. Orsaken till hörnmålen är obefintligt markering från hemmaspelarna. Mot slutet av halvleken byts Johan in på mittfältet och spelet börjar jämna ut sig, men när Dalhem gör 3-0 i minut 57 tappar ett tröttkört hemmalag allt spel och Joppe räddar oss från en riktig brakförlust, bland annat tar han en straff, men vad hjälper det när de blåvita på tre av sina många chanser gör mål.

Hemmalaget kämpar i alla fall till sig ett tröstmål mot slutet efter det att Kristian tar vara på en straffretur och skickar in bollen till en fristående Nisse som inte gör något misstag. Denna match glömmer vi och blickar framemot kommande söndag då HSK/KIK spelar på Snäckersvallen mot Klintehamn B.

 Div VI tisdag 1 juni HSK/KIK B-Dalhems IF B 1-5 (0-2)

Skogsgläntan kl 19.00  Publik: 15 Domare Anders Nyström

MV Josip Udovic – HB Dennis Bengtsson*, MB Ola Larsson, MB Tony Lindström, VB Timmy Broström*– HMF Kristian Björklund *, MMF Erik Frändfors ©, MMF Jonathan Johansson*, VMF Walid Salah – HF Mikael Wiflings,, VF Nils Ingelmark – Avb Simon Rondahl, Johan Engström*

Målen 0-1 14; 0-2 31; 0-3 57; 0-4 73; 0-5 83; straffräddning JU 85; 1-5 Nisse (Kristian) 88