Toppen mot botten – botten vinner

Matchen då? Ja, Kappelshamn gör en blek tillställning. Första halvlek är hyfsad men i den andra tappar vi fokus fullständigt och skapar inte mycket konstruktivt. 1-0-ledningen vänds under matchens sista tio minuter. Märkligt eftersom det är den delen av matchen då vi brukar vara starka. Men idag möter vi ett lag som är hungrigare, mera motiverad och mera arbetsvillig. Hansa/Hoburg vinner välförtjänt även om det känns surt att deras segermål får göras på en klar offside.

Vi glömmer det här debaclet fort som ögat.

Div V lördag 19 juni Kappelshamns IK-IF Hansa/Hoburg 1-2 (1-0)

Snäckersvallen kl 13.00 Publik 15 Domare Teddy Larsson

MV Ronny Hägbom – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Boman, MB Mats Pettersson ©,VB Kristoffer Hedlund  –HMF Fredrik Bäck, MMF Marcus Broberg, MMF Johan Lindberg, VMF Håkan Sandström  – HF Daniel Boman, VF Adam Waktel – Avb Mattias Andersson, David Söderberg

Målen: 1-0 Johan (straff, Håkan) 29, 1-1 80, 1-2 82