Gute starkare med tiden

Vi är dock med i matchen efter en fin reducering efter en timmes spel, men orkar inte stå emot Gutes forcering under matchens sista tredjedel. Dagens insats bådar gott inför de avslutande matcherna i serien. Vår med Hangvar gemensamma målsättning är att avancera ett par pinnhål upp från sistaplatsen. Och förutsättningarna finns!

Goda insatser i HSK/KIK svarade framförallt Kristian, Fredrik och Magnus för. KIK:s tränare Thage visade också att han fortfarande har mycket kvar att tillföra på en fotbollsplan.

Div VI måndag 9 augusti HSK/KIK B-FC Gute U 1-4 (0-2)

MV Fredrik Liljegren – HB Pablo Valenzuela, MB Mikael Östervall* ©, MB Alf Hansson*, VB Jonathan Johansson* – HMF Kristian Björklund*, MMF Fredrik Bäck*, MMF Jonathan Karlsson*, VMF Dennis Bengtsson*– HF Eduardo Mackado*, VF Andreas Larsson* – Avb Thage Söderdahl, Simon Rondahl, Mikael Wiflings, Magnus Berg*

Mål  0-1 50; 0-2 53; 1-2 Magnus (Mikael Ö) 60; 1-3 71; 1-4 73