Tredje förlusten mot Gute U

Två av målen i  baken kommer redan efter dryga tio minuter och föranleder ett skifte mellan Mattias och Stjärna. Det ger en helt förändra matchbild och före halvtidspausen kvitterar bortalaget genom två fina mål av Sebastian. Ett nytt underläge för de våra i början av den andra halvleken kvitteras nästan omgående efter en härlig forcering av Björn.

Slarv i kombination med lite dålig ork på några ställen i HSK/KIK ger hemmaspelarna på nytt ett övertag och Johan i målet tyvärr hämta ut två bollar till ur nätet innan matchen är slut.

Denna gång faller socknens gemensamma reservlag dock med flaggan i topp – med en annorlunda matchinledning hade vi nog kunnat knäcka Gute. Två av planens bästa spelare var mittfältskämpen Björn och mittbackssuveränen Mattias. Även tvåmålsskytten Sebastian ska ha ett stort plus i kanten för sitt offensiva, irrationella och målchansskapande spel.

Div VI tisdagen den 17 augusti FC Gute U-HSK/KIK B 5-3 (2-2)

Rävhagens Konstgräs kl 19.00 Domare Anders Nyström Publik 40

MV Johan Engström* – HB Martin Sander, MB Mikael Östervall* ©, MB Johan Stjernfrost *, VB Jonathan Johansson* – HMF Jonathan Karlsson*, MMF Björn Olsson, MMF Mattias Hillblom*, VMF Sebastian Johansson* – HF Eduardo Mackado*, VF Kristian Björklund* – Avb Emil Pettersson*, Tony Lindström, Dennis Bengtsson*, Mikael Wiflings

Målen 1-0 2; 2-0 12; 2-1 Sebastian (Kristian) 24; 2-2 Sebastian (Jonathan) 32; 3-2 56: 3-3 Björn (Dennis) 59; 4-3 69; 5-3 72