Alla omvalda på årsmötet

Efter genomgång av ekonomisk rapport, verksamhetsberättelse, olika och verksamhetsplan var det dragning i årsmötets traditionella lotterier. Förstapriset i medlemslotteriet – present med 300 kronors värde – gick till Petter Höök, Anders Nyström vann ett par Triss och Emil Nygren fem sittunderlag. I närvarolotteriet tog förstapriset – en ryggsäck – av kassör Henric, andrapriset gick till Lina Larsson och tröstpriset till Bertil Pettersson.

Smörgåstårta och dryck avslutade kvällen som också innehöll ett grupparbete med förslag på klubbaktiviteter. Om villiga ledare anmäler sig kan det bli så att KIK startar danseftermiddag i höst, medlemmar gör en fotbollsresa för att titta på allsvensk match eller kanske högsta ligan i Danmark, startar kortspelsverksamhet eller bygger en rutschkana uti i Kappelshamnsviken.

Axplock ur verksamhetsplanen för 2011

  • Arrangemang – förutom sedvanliga klubbmästerskap, midsommar- och luciaevenemang samt storbildstevekvällar ska klubben arrangera en mini-cup för herrveteraner lördagen den 6 augusti med förutom KIK, Bele/Barkarby och ytterligare ett gotländskt lag.
  • Fotbollen kommer liksom under 2010 att ha tre lag i seriespel – A-laget i div V, ett med Hangvar gemensamt B-lag i div VI och ett veteranlag. Höga målsättningar för femman och veteranserien, seriesegrar.
  • Anläggningen – utbyggnad av bastuns/bortalagets omklädningsrum samt inköp av nyare åkgräsklippare är två stora tunga investeringar som finns prioriterade.
  • Campingen ska för tredje året på raken ha ett besöksantal uppemot 2.000 gästnätter.