B ännu obesegrade!

B-laget ångar på. Okej, det blev ingen seger idag men gott och väl oavgjort mot Roma IF. Två lag med två olika spelstilar. Roma med krafttag och HSK/KIK med bolltrillande. Första halvleken var jämn och präglades av ett öppet spel där det radades upp målchanser från båda håll. 2-2 i halvtid. I andra halvlek tappade vi spelstrukturen och det bli oorganiserat med mycket chansbollar. Roma står för kreativiteten och chanserna. Men inget av lagen mäktar med att göra något mer mål. 2-2 således i slutprotokollet.

Träningsmatch lördag 16 april Hangvar/Kappelshamn B-Roma IF 2-2 (2-2)

Rävhagens Konstgräs kl 10.00 Publik: 10 Domare: Luis Huerta

MV Rasmus Malmros (Lån) – HB Mikael Wiflings, MB Sigge Johansson*, MB Mattias Hillblom*, VB Thony Olsson –  Mittfält Tony Lindström, Kristian Björklund*, Fredrik Johansson*, Jimmy Hardingz*, Daniel Gardell* – Forward: Emil Pettersson* – Avb Jonathan Johansson*, David Söderberg, Andreas Larsson*

Målen: 0-1 11, 1-1 Sigge J (frispark 40 meter) 22, 2-1 Jonathan J 30, 2-2 34