Ett mål fattades för final

Annandagens traditionella fårösundsarrangerade turnering Farfarstrofén i Kustparkshallen gick inte riktigt som vi tänkt på grund av en inledande måltorka. Först i tredje matchen lyckades KIK-veteranerna spräcka nollan och nio mål i de två sista gruppspelsmatcherna räckte inte. Ett mål till i någon av de tre första matcherna hade räckt för finalspel.

Kappelshamns lag : MV Mats Boman – Backar Ola Larsson©, Mattias Hillblom, Jörgen Pettersson, Håkan Sandström – Anfallare Johan Engström, Anders Sjögren, Berra Sandström, Tage Söderdahl ( i match 4 o 5 skiftade Mats och Jörgen plats med respektive Ola och Tage.)

Kappelshamn-Stenkyrka 0-0

Kappelshamn-Fårösund 1 0-1

Kappelshamn-Fårösund 2 1-1 – 1-1 Mattias (Johan)

Kappelshamn-Visby AIK 3-1 – 1-0 Johan (Mattias); 2-1 Mattias (Johan); 3-1 Mattias (Anders)