Ny seger – men smolk i glädjebägaren

KIK-gubbarna fortsätter att imponera efter de inledande två förlusterna. Söndagen 12 juni tar laget sin tredje raka seger i det svåra bortamötet mot Barlingbo. Kappelshamn äger matchen och vinner till slut med 4-2. Tyvärr får vi senare ett besked om att Fårösund dragit ur den redan rumphuggna veteranserien. Vår hemmamatch på Snäckersvallen den 19 juni blir därför inställd.

Som vanligt mönstrar Barlingbo ett bra lag på sin hemmaplan, men ett taggat KIK tar snabbt tag i spelet och gör 2-0 före halvtid. Efter det att duktige Mattias Hillblom gjort 4-0 mitten av andra halvlek, blir vi lite för nonchalanta och låter hemmalaget få två tröstmål på slutet.

Veteranserien söndag 12 juni Barlingbo IF-Kappelshamns IK 2-4 (0-2)

Barlingbo IP kl 18.00 Domare Lasse Källman

MV Nils Ingelmark – HB Pablo Valenzuela, MB Roland Pettersson, MB Ola Larsson©, VB Tony Lindström – HMF Kalle Boberg, MMF Mattias Hillblom, MMF Johan Engström, VMF Anders Sjögren – HF Mattias Andersson, VF Stefan Hillblom – Avb Mattias Rödén

Målen 0-1 självmål 10; 0-2 Mattias A (Mattias H); 0-3 Stefan 40 (Mattias A); 0-4 Mattias H (Anders) 47; 1-4 51; 2-4 56