Seniorerna nådde inte slutspel i GA-cupen

En oavgjord, en uddamålsvinst och en uddamålsseger mot lag som lirar i femman, fyran respektive trean. Det är en klart godkänd insats av våra grönsvarta kämpar och med lite tur hade vi kunnat ta flera poäng. Lagkaptenen Mats P sammanfattar kort de tre gruppspelsmatcherna och den totala insatsen.

Levide 1-1

Vi äger matchen till stora delar och har massor med chanser att avgöra. Bland annat fyra 10-metersstraffar som brändes i tur och ordning av Patrik (utanför), Nicke (utanför), Macke (rakt på målis) och Mats (rakt på målis). Lägg till ett par stolpträffar på det. Macke gör målet på frispark direkt i mål, så löst lagd att målvakten blev helt ställd. Rille utses till Matchens Spelare.

Dalhem 2 1-2

Vi tar ledningen genom Patrik men går bort oss lite för enkelt hemåt och Dalhem vinner rättvist.

Fardhem 2 1-0
Betydelselös match där vi ville mer. Macke gjorde målet efter ett mönsteranfall där hela fyran (med Mats, David, Patrik) deltar innan Macke får läget. Rille blev rättvist matchens lirare, han gjorde en del svettiga räddningar.

Sammanfattning: Vi gör inte bort oss men glänser inte heller. Saknar ofta udden i anfallsspelet och stundtals tappar vi bort oss bakåt. För många felpass. Macke och David gör det bäst ute på plan, medan Rille inte helt oväntat var bästa målvakt. Undertecknad bjöd på fotbollsgodis i form av två gula kort och vann därmed varningsligan. Noterbart är att vi trots mina tappra försök aldrig hamnade i frisparksnöd. Om det beror på att vi spelade mesigt eller smart låter jag vara osagt.

Mad Mats

KIK:s laguppställning i GA-Cup

Herrar B fredag-lördag 27-28 januari 2012 i Södervärnhallen. Matchtid 1×20 min.

MV Rikard Holmström – Backar Mats Pettersson ©, Marcus Broberg, Niklas Karlsson, Mikael Tull – Anfallare Patrik Westerlund, David Söderberg, Ola Hult, Tony Lindström

Övriga gruppspelsmatcher
Dalhem-Levide 2-1Levide-Fardhem 1-1 Fardhem-Dalhem 1-1