40 medlemmar närvarande på årsmötet!

 Vi brukar skryta med att vi alltid har ett trettiotal medlemmar närvarande på våra årsmöten. I år blev det rekordmånga – inte mindre än 40 stycken kom till den mysiga klubbstugan den 3 februari! Efter de sedvanliga obligatoriska årsmötespunkterna avslutades kvällen med god smörgåstårta och dryck. I år köpte vid den goda smörgåstårtan av Nordkalks kök.

2011 har varit ett bra år med goda fotbollsprestationer, ett lyft med anläggningens grönytor runt fotbollsplanen, plus i ekonomin, investering i en dyr åkgräsklippare, rekordantal bastubadare, bra campingbeläggning och optimism inför kommande år. Klubbens intäkter var 377 tkr och utgifterna 370 och antalet medlemmar 210.

 Styrelsen fick ansvarsfrihet, men tyvärr lämnar två tunga namn sina uppdrag – sekreteraren Roine Andersson och anläggningsfixaren Bertil Pettersson. Problem är till för att lösas så valberedningen fixade fram två nya bra ersättare – Lillemor Ringvall och Calle Ekström. Så nu får vi en bättre genusbalans – fyra av nio i styrelsen är kvinnor – och en föryngring – Calle fyller 18 i december.

 I vårt traditionella medlemlotteri vann Birgitta Ringgren förstapriset – en maffig chokladask. Sen fick Patrick Olofsson en halsduk och Birgitta Sandström ett tröstpris. I vårt lotteri bland årsmötesdeltagarna vann Johanna Höök en häftig godiskorg, Laila Gustavsson schampo och balsam  och Calle Ekström tröstpriset – en mugg.

 Lite axplock ur verksamhetsplanen för 2012

  • Arrangemang – förutom sedvanliga klubbmästerskap, midsommar- och luciaevenemang samt storbildstevekvällar planerar klubben arrangera en veterancup i juli med spel om Gotlands Fotbollförbunds vandringspokal. I år ska vi också ha en lammgrillningsfest den 4 augusti.
  • Fotbollen kommer att ha två lag i seriespel – A-laget i div V och ett med Hangvar gemensamt B-lag i div VI. Veteranserien utgår på grund av för få lag anmälda. Istället planerar klubben ett lag i korpen – med en blandning av veteraner och tonåringar.  
  • Anläggningen – förutom det från förra året inte påbörjade utbyggnaden av bastuns/bortalagets omklädningsrum högprioriterar KIK ett återställande av badbryggan och grillplatsen efter stormens härjningar på nyåret. Campingen ska för fjärde året på raken ha ett besöksantal 1.500-2.000 gästnätter.