Korplaget avslutade med bästa matchen

Efter den sensationella poängen mot korpens hittills bästa lag häromveckan fick en reaktion med två plattmatcher innan seriespelet avslutades mot duktiga Corona. Kappelshamn vann klart med 5-2 efter att ha gjort årets bästa match. För första gången fick vi igång ett bra passningsspel och var också för en gångs skull lyckade i avslutningarna.Visserligen tog Corona ledningen med 1-0 efter en kvart och ökade på den fem minuter in i andra halvlek, men KIK fortsatte lugnt och metodiskt med bra spel Inom loppet av sju minuter gjorde de grönsvarta fyra mål – först Ola på egen hand, sedan slog han en perfekt hörna som Berra nickade in. Därefter drog Rolle på ett långskott, innan Ola tryckte in en retur på Jakobs skott. Fem minuter före slutet fullbordade Magnus kvälls triumf genomen välplacerat närskott. En sådan här kväll ska hela laget berömmas, men kanske speciellt Emil i målet som gav oss lugn genom flera rådiga ingripanden.
Föregående matcher vill vi däremot helst glömma. Mot Toftagården som vi tog poäng av senast blev det klara 1-4  i baken och mot bottengänget Roma Grus Old Boys som vi vann över i juni, lyckades vi med nöd och näppe spela oavgjort mot.  

Korpens herrserie måndag 27 aug Kappelshamns IK-Roma Grus Old Boys 3-3 (1-3)
Annelund 19.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Ronny Hägbom – B Ola Larsson © – HMF Roland Pettersson, VMF Magnus Boman – DHF Jakob Hägbom, DVF Mattias Rödén – TF Johanna Höök – Avb Calle Ekström, Petter Höök
Målen 1-2 Magnus (hörna); 2-3 Magnus; 3-3 Mattias

Korpens herrserie onsdag 29 aug FC Toftagården Kappelshamns IK 4-1 (0-1)
Annelund 17.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
 MV Ronny Hägbom – B Roland Pettersson – HMF Mattias Rödén, VMF Petter Höök, – DHF Jakob Hägbom DVF Magnus Boman ©, – TF Johanna Höök – Avb Berra Sandström Calle Ekström 
Målen 1-0 Mattias (Petter) 5; 1-1 35; 1-2 45; 1-3 47; 1-4 48

Korpens herrserie måndag 3 sept Kappelshamns IK-FC Corona 5-2 (0-1)
Annelund 17.30 Domare Johan Larzon
 MV Emil Söderberg – B Ola Larsson – HMF Roland Pettersson, VMF Petter Höök – DHF Berra Sandström, DVF Magnus Boman © – TF Jakob Hägbom – Avb Johanna Höök, , Ronny Hägbom
Målen 0-1 15 0-2 30; 1-2 Ola 32; 2-2 Berra (hörna, Ola) 34; 3-2 Roland (Petter); 4-2 Ola (Jakob) 39; 5-2 Magnus (Emil)