Fotbollen laddar inför 2013

Så har äntligen vinterträningen kommit igång för våra herrseniorer. I onsdags kom 18 sugna på premiärträningen – varav en kvintett nya ansikten. Det ser med andra ord bra ut inför nästa år. Målsättningen för A-laget är att komma bland de fyra främsta. Femman blir extra spännande 2013 eftersom div 4 ska utökas från åtta till tolv lag 2014. Det innebär att det finns många uppflyttningsplatser att kriga om.
Ledarstaben förstärks så att Macke Broberg blir ny tränare med förra årets matchcoach Thage Söderdahl som back up. Gurra Grundemark kvarstår som lagledare för A-lag och Berra Sandström för det med Hangvar gemensamma B-laget i sexan. Vi har ännu inte pratat ihop oss med grannklubben om målsättning för reserverna, men efter årets överraskande goda insats med en slutlig ohotad andraplats borde B-laget kunna slå sig bland de tre främsta.
På spelarfronten är inget helt klart ännu – men vi hoppas på comebck av två tidiagre långtidsskadade – Kristoffer Ahl och Nicke Karlsson och kan nog räkna bort Marcus Broberg efter den knäskada ha ådrog sig i september. Vi har minst tre-fyra nyförvärv på g. KIK har inte fått några signaler om att byta klubb från de av årets lirare som medverkat i fler än enstaka matcher. Just nu under silly season ser det allstå hoppfullt ut.