Ingen klang- och jubelföreställning i herrar C!

Övre raden Mardin, Micke, Mattias, Jesper, Nicklas. Nedre raden Abbe, Pablo, Morteza, Alex.Tyvärr blir det tre raka förluster för Kappelshamn i gruppspelet Herrar C i GA Cup. Det är aldrig någon direkt överhalning utan spelmässigt tre jämna matcher. Vi sätter helt enkelt inte chanserna medan motståndarna har det där lilla extraflytet som krävs i vissa moment. Dessutom bjuder vi lite lättvindigt på en del mål som det aldrig ens hade blivit målchanser av – om vi varit lite mer observanta och inte tappat bort det andra lagets spelare. Markeringsmissar således. Det är sådant som händer. Detta lag – varav de flesta är nya för säsongen – ska ändå ha en eloge för gott kämpande. Det är inte lätt att gå ut och vinna på beställning när det stora flertalet av spelarna knappt känner varandra till namnet och inte har spelat tillsammans – annat än via något enstaka träningspass.
Spelarinsatser. Ja, jag hade något namn uppskrivet på en lapp här men nu hittar jag den inte… äsch, det får bli en annan gång.
Nu lyfter vi mot utomhussäsongen istället och hejar under tiden att laget i herrar B klarar sig bättre kommande natt och att veteranerna kan försvara sitt GA Cup-guld från 2012.

Kappelshamns IK lag 2:s laguppställning i GA Cup herrar C
lördag 26 januari i Sävehallen kl 05.45-7.45 Matchtid 1×20 min
MV Morteza Azizi – Backar, Pablo Valenzuela, Jesper Ryftenius, Alex Siggelin, Mikael Öhman – Anfallare Mattias Andersson, Abolfazl Nazari, Mardin Saraee, Nicklas Blidfors
Matchresultat