Ännu en torsk!

Vissa förväntningar fanns att torsdagens match i femman mot Fardhem skulle bli en vändpunkt efter tre raka nederlag, men tyvärr kom ytterligare en nollpoängare efter en blek insats.Det börjar segt, oinspirerat och okoncentrerat. Fardhem har det mesta och bästa spelet. De vinner även alla närkamper både i luft och på mark. Det dröjer till trettonde minuten innan första målet kommer. Efter fem vunna motlägg kan en fardhemspelare placera in bollen stolpe in.
Andra målet kommer efter tjugo minuter efter fint instick från högerkanten till omarkerad spelare som kan bredsida in bollen. I minut tjugotre och tjugosex kommer 0-3 och 0-4 på hörna. Det första på volley och andra på nick medan Kappelshamn står och ser på. Det medförde en uppryckning från hemmalaget och efter det första riktiga anfallet rivs Patrik ner och fick straff vilken sätts av Limpan. Båda lagen har också varsin ribbträff, men halvtidsresultat förblir 1-4.
Andra halvlek börjar med ett baklängesmål. Denna gång ett instick från vänster och enkel bredsida i mål. Hemmalaget spelar dock bra och är inte sämre än Fardhem. Många chanser skapas och i minut femtioåtta nickar Danne Boman snyggt in 2-5 efter snyggt inlägg från Nicke. Kappelshamn har även mål som efter lång och stor diskussion dömdes bort.
Det blir lite gnälligt mot slutet, men båda lagen skrattar åt domslut och konstiga varningar vilket väl säger en del om nivån.
Ännu en torsk och så kommer det fortsätta så länge vissa spelare inte syns, hörs eller märks under en match. Vi måste bli mer närvarande under matcherna och hjälpa varandra. Bara nya tag och hårt arbete kan vända detta.

Div 5 lördag 18 maj Kappelshamns IK-Fardhems IF B 2-5 (1-4)
Snäckersvallen kl 19.00 Publik 20 Domare Nils-Eric Folebo Assisterande Jakob Norström o Pontus Jespersson
MV Rikard Holmström – HB Mikael Öhman, MB Mats Pettersson ©, MB Mattias Andersson, VB Håkan Sandström – HMF Niklas Karlsson, MMF Andreas Nilsson, MMF Patrik Westerlund, VMF David Söderberg – HF Johan Lindberg, VF Daniel Boman – Avb Gildo Turato, Simon Rondahl, Jesper Forsman,
Målen 0-1 13; 0-2 20; 0-3 23; 0-4 26; 1-4  Johan (straff, Patrik); 1-5 49; 2-5 Daniel (Niklas)  59