Ett fall framåt trots förlust

Även i korplagets andra seriematch blev det förlust. Men till skillnad mot premiären fungerade passningsspelet bättre, KIK mötte ett bättre lag – Sorkz United – och vi lyckades hålla förlustsiffrorna nere trots att vi bara hade en avbytare under andra halvlek på grund av skador på två spelare.
Kappelshamn gör i denna match två mål . Vår yngste spelare 18-årige Jakob gör sitt andra mål på två matcher – grattis! Och så hittar en av förra årets mest framgångsrika avslutare – Mattias – rätt. Vid båda tillfällena svarar inte helt oväntat lagets bäste spelare Ola för båda assisterna.

Korpen herrar div 1 torsdag 23 maj Kappelshamns IK-Sorkz United 2-5 (1-4)
Annelund kl 18.30 Domare Adrian
MV Emil Söderberg– Backar/mittfältare  Magnus Boman, Roland Pettersson ©, Johanna Stenström, Ola Larsson, Mattias Rödén, Petter Höök – Anfallare Daniel Nilsson, Johanna Höök, Jakob Hägbom
Målen 1-2 Jakob (Ola); 2-5 Mattias (Ola)