Första korppoängen med mersmak

Johanna o Danne
Torsdagkvällens möte mot FC Toftagården blev en riktigt jämn kamp, där KIK med lite tur kunde avgjort på några riktigt nära lägen under första halvlek. Toftagården gjorde 1-0 redan efter fem minuter, men hade inte säskilt mycket till chanser i övrigt under halveken.
Efter pausen fortsatte Kappelshamn med bra spel och mycket rättvist vänder vi matcher med två mål – det första på ett distinkt vänsterskot av Danne i början av andra halvlek och så gör Johanna sitt första mål i kappelshamnströja ur liten vinkel från höger. Tyvärr mäktar KIK inte riktigt med att hålla undan under matchens avslutande minuter och Toftagården tillåts kvittera.
Skönt med årets första poäng, även om det kunde varit tre. Nu väntar vi på första segern. Förra året fick vi vänta till sjätte matchen, innan det blev någon pinne. Värt att notera – åter en assist från Ola som har svarat för passningar till fyra av våra fem mål i år. Bra jobbat! 

Korpen herrar div 1 torsdag 30 maj FC Toftagården-Kappelshamns IK 2-2 (1-0)
Annelund 18.30 Domare Adrian
MV Ronny Hägbom – Backar o mittfältare Ola Larsson, Magnus Boman ©, Johanna Stenström,  Mattias Rödén, Daniel Nilsson, Petter Höök– Anfallare Jojo Höök, Berra Sandström,  Jakob Hägbom
Målen 1-0 5; 1-1 Daniel (Ola); 28 1-2 Johanna (Jakob) 38; 2-2 45