Bara oavgjort men fortsatt serieledning!

Efter sju raka vinster kom kanske inte helt oväntat ett poängtapp för vårt suveräna reservlag i bortamötet på Björkome mot Väskinde B. En målrik tillställning slutade 3-3 – men Hangvar/Kappelshamn behåller ännu serieledningen inför seriens sista match – den mot FC Gute. Båda lagen har samma poäng men HSK/KIK har klart bättre målskillnad. Söndagens spelmässigt jämna match borde vi ändå ha vunnit med tanke på antalet målchanser, men motståndarna var duktiga, så vi får vara nöjda med en pinne. 
Att det är två formstarka lag som möts märks på spelkvalitén som är förhållandevis hög. Hos de för dagen gulgrönvita bortaspelarna utmärker sig mittlåset Micke och Zäta, mittfältsdirigenten Pierre och den snabbe talangen Nico som hittills gör mål i alla matcher han spelar.

 Div 6 – kvalserie till div 5 söndag 8 september Väskinde AIS B-Hangvar/Kappelshamn B 3-3 (2-2)
Björkome IP kl 16.00 Publik 50 Jakob Norström
MV Fredrik Johansson* – HB Kristian Björklund*, MB Mikael Öhman*, MB Zebastian Nordin*, VB Simon Melander* – HMF Adam Liljegren*, MMF Andreas Weinebrandt*, MMF Pierre Liljegren©*, VMF Niclas Högberg* – HF Olle Lindstedt*, VF Sebastian Karlsson*– Avb Johan Engström*, Niko Jabcynski, Jovan Shareef, Thage Söderdahl, Thony Olsson             
Målen 1-0 Pierre (Andreas) 24; 1-1 35; 1-2 38; 2-2 Niko (Pierre) 44; 3-2 Johan (Olle) 63; 3-3 85 
Byten Alla avbytta utom FJ KB MÖ o ZN
* spelare med hangvarslicens