Nytt B-lagsamarbete 2014 – nu med Stenkyrka

Till nästa år har klubben fått söka sig en ny samarbetspartner reservlag. Det blir ihop med Stenkyrka IF. Laget kommer att spela i div 6 – hälften av hemmamatcherna går vår egen Snäckersvallen och hälften på Stenkyrkas Gullbjerge. Det är inte första gången KIK har ett gemensamt B-lag med SIF. Redan 1982-83 hade klubbarna motsvarande samarbete.
Att de senaste årens reservlag ihop med Hangvar försvinner, beror på att regelverket sätter käppar i hjulet, då HSK/KIK B blivit uppflyttade till div 5 efter andraplatsen  i kvalserien i höstas. I femman spelar vårt A-lag och det är inte tillåtet för en förening att ha A- och B-lag i samma division – div 6 undantaget. Hangvar kommer istället att ett eget B-lag i div 5 2014.