Återigen två bra halvlekar av fyra

Även vårt andra framträdande i Futsal-DM bjuder på två förluster mot bra motstånd. I båda matcherna presterar Kappelshamn bra under en halvlek och det räcker ju inte för att vinna.  Här följer lagledaren Mattias Anderssons matchrapport:

Dalhem IF – KIK 10-2

Ett oorganiserat KIK fick mål i baken i matchminut två och sen blev det bara värre. Vi går bort oss gång på gång på egen planhalva, i bland även i eget straffområde, och det gör man så klart inte ostraffat mot ett vasst Dalhem. 1-7 i halvtid kunde varit värre om inte Morteza Azizi gjort ett gäng fina räddningar i målet.

En bättre halvlek från KIK blev den andra. Vi är bättre disciplinerade i defensiven vilket också ger oss lite bättre chans att få till någon offensiv. Slutresultat 2-10 och vi vädjade till domarna om att ”sista målet vinner”.

Glada KIK-målare var Morteza Fayazi och Pablo Valennzuela.

KIK – Visby AIK 1-7

KIK gör en bra första halvlek, 0-2 i paus hade med lite tur kunnat vara bättre. Som i andra halvlek mot Dalhem så är det ett vettigt försvarsspel, där vi håller våra positioner, som ger oss lite lugn i uppbyggnadsspelet! Men det var i första halvlek det.

I andra halvlek havererar det totalt!! Spelet från första är bortblåst och vi gör bara individuella försök i stället för att hjälpas åt att lösa situationerna. Dålig inställning på många och i 32:a minuten blir det bråk som ger oss totalt onödiga utvisningar på Lamin Sallah och Mehdi Hassanzadeh. Inget som hjälpte laget just!! Spel 3 mot 4 i två minuter och matchen var förlorad. Slutresultatet 1-7 får vi tacka Rille Holmströms några snygga räddningar för.

Inte så glad målgörare denna gång var Tony Lindström.

Futsal-DM lördag 14 november Dalhems IF-Kappelshamns IK 10-2 (7-1)

Södervärnshallen kl 9.30 Domare Isak Malm och Ola Bröms

MV Morteza Azizi – HB Marcus Broberg, VB Lamin Sallah, HB Mehdi Hassanzadeh, VB Morteza Fayazi – Anfallare Tony Lindström ©, Emil Lundberg, Pablo Valenzuela, Suhaib Zarum

Futsal-DM lördag 7 november Kappelshamns IK-Visby AIK 1-7 (0-2)