KIKaren nr 152 ute!

I detta nummer finns intervjuer med Ingabritt Adrianson och Peter Ranke inför deras premiärsäsong med Kappelshamns Camping, Göran Sandström i 100-klubben som en av KIK:s största fotbollsprofiler, Gunilla Sterner om hennes företag Engårdens Islandshästar och fotbollstränaren Masood Secho om vinterns inomhussäsong och kommande utomhusspel. Dessutom två årsmötesrapporter – klubbens och Folkets Hus – och som vanligt Rilles frågesport, Vi 5 och Berras sida plus massa annat som pingis-KM och Lucia. Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.