21 stycken kom på arbetsdagen

Lördagens arbetsdag samlade elva manliga och tio kvinnliga medlemmar – riktigt bra uppslutning i det fina vädret.
Det mesta hanns med som vertikalskärning av fotbollsplan, buskröjning mot Beten, lövkrattning vid parkeringsplatsen, utplacering av avbytarhytter, inomhusstädning, slutstädning i bastun efter bytet av lavar och utplacering av trädgårdsmöbler och bänkar. Dessutom han vi med ett grundarbete för utplacering av stationerna på utegymmet, inberäknad borttagande av gamla telegrafstolpar. Tack alla som kom och hjälpte och fick avsmaka en god lunch med ärtsoppa och hembakat bröd.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.