Evenemang

Reportage från luciafirande, lammgrillningsfester, midsommarfirande etc

Bra fest i år igen!

Lördagens lammgrillningsfest blev som vanligt en trivsam tillställning, trots att det var lite kallt och blåste. Med hjälp av kvällens idoge trubadur Anders Östergren kunde dock många hålla värmen upp dans fram till midnatt och sen fortsatte några stycken ytterligare ett par timmar. Tack alla funktionärer och gäster som med var med och bidrog till det lyckade kalaset!

KÅT

Kappelshamns Återkommande Triathlon arrangerades för fjärde gången idag i ett härligt sommarväder. När tävlingsledarduon Nettan och Kristoffer Strehlenert informerade de cirka 30 deltagarna om upplägget var det tur att simningen var första moment som tidigare år. Klockan halv tio på förmiddagen var det 22 grader i vattnet vid utgångsplatsen vid badbryggan. Sex timmar senare hade vattentempen sjunkit på samma ställe till 11 grader! Men då hade alla tävlande hunnit avnjuta de tre momenten och avnjutit en skön fikapaus utan kiosken vid Snäckersvallen. Härlig stämning och många beundransvärda prestationer kan årets Triathlon sammanfattas med.

 

Händelserika sommarveckor!

På fredag arrangeras KÅT – Kappelshamns Återkommande Triathlon – för fjärde gången. Samling kl 10.00 vid Snäckersvallen för simning, cykling och löpning. På lördag samma tid arrangeras klubbmästerskap i Boule för 22:a gången. Och en vecka senare är det dags för årets lammgrillningsfest den 5 augusti. Vänta inte för länge med din anmälan till Lillemor på 070-7571230 eller Gunnel 070-2799545. Det brukar bli fullbokat någon dag före sista anmälningsdagen på tisdag.

Det är inte bara på Snäckersvallen det händer saker. På söndags går Traktorträffen av stapeln vid hamnen och på Langers Krog är det full rulle några veckor till och Gotlandsvåfflan ska ha öppet till slutet av augusti.