Inget korplag i år

Ledarduon Petter Höök och Roland Pettersson har efter kontakter med tänkbara lirare kommit fram till att det inte finns tillräckligt många intresserade spelare som en stabil grundstomme för att anmäla ett korplag till årets fotbollsverksamhet. 3-4 spelare är en för liten grund att stå på, även om det sedan kan tillkomma några som ställer upp då och då. KIK:s korplag får ta ett sabbatsår helt enkelt och kanske återkomma 2015 om intresset då är större.

Mattias Rödén Årets Överraskning i korplaget

I lördags var det avslutningsfest i Bowlinghallen i Visby för korplaget. Även om klubbens andra år i korpserien inte varit så framgångsrikt som vi hoppades på, har laget tagit flera steg i rätt riktning. Inga storförluster och bättre spel är på pluskontot. På minuskontot är oförmågan att göra mål. Vid kvällens avslutning utsågs Mattias Rödén till Årets Överraskning. Han har inte missat en enda match och har utvecklats väldigt positivt sedan han började spela med KIK föra året. Bäste målskytten Jacob Hägbom fick också pris liksom lagets främste målpassare Ola Larsson. Läs hela inlägget

Poänglös och mållös korpavslutning

Korpens två avslutande seriematcher gav tyvärr inga poäng och kappelshamnsspelarna lyckades inte heller få in någon boll i målet. I måndags blev det 0-2 mot FC Surfers och i torsdags 0-4 mot The Släckers. Därmed slutade KIK sist i div 1 med endast fyra futtiga poäng på tolv matcher.
Läs hela inlägget