Mycket fixat på arbetsdagen

Markduk blev utlagt under utegymmets barkflisbädd, avbytarhytterna fick plexiglas, WiFi-mottagningen har förstärks så du har bra uppkoppling i ett stort område från läktarna vid fotbolls-planen till hela campingområdet, fönster putsades, utemöbler plockades in och anslagstavlor ren-sades från gammalt info och häftklamrar. Det är exempel på saker som fixades i det osannolika sommarvädret denna oktober lördag. Tack alla som bidrog med frivillig ideell arbetsinsats!
Den nya WiFi-koden på nätverket som heter Kappelshamn kan hittas i bastuns loggbok och i klubbrummet.

Höstens arbetsdag på lördag

I övermorgon kl 10.00 välkomnar vi alla till en arbetsdag på klubbens anläggning vid Snäckersvallen.
Det finns många olika arbetsuppgifter som fiberduksutläggning vid nya utegymmet fix med avbytarhytter, inplockning av bänkar och trädgårdsmöbler, rensning av anslagstavlor, lite inomhusstädning med mera.
Under lunchpausen bjuder klubben på varmkorv och dryck. Arbetet brukar vara klart vid två-tretiden. Du är välkommen, även om du bara kan närvara ett par timmar!

Höstnumret ute!

För första gången trycks KIKaren inte på Svenska Spel utan i Danmark. I detta nummer kan du läsa om sommarens händelser på byn – alltifrån klubbmästerskap, Triathlon, midsommaraktiviteter, Helikopter-sightseeing, fotbollslaget och Smaklösas publikdragande konsert till Vi 5, Rilles frågesport samt rapporter från campingen och från Jocke om Langers Inn. Ett litet fel insmögs sig om Nations League. Det påverkar EM-slutspelet och inte VM.