Klubben drabbad av sorg – Rune är död

Nu är klubben en eldsjäl fattigare. Efter ett galopperande sjukdomsförlopp tog Rune Franzén sina sista andetag under eftermiddagen. Rune har under årens lopp gjort stora insatser för KIK. Det mest iögonfallande är kanske fotbollsplanen. Med hjälp av uppskattningsvis 6.000 kvadratmeter fyllnadsmassa från bönder, vägarbeten och villabyggare lyckades Rune fylla upp den sluttande åkern till den idag så fina fotbollsplanen. Utan fotbollsplanen hade vi knappast haft klubbstugorna eller byabastun.
Rune minns vi också som en kämpe på fotbollsplan – han medverkade i 120 seriematcher för A-laget mest som slitvarg på yttermittfältet. Rune är den som medverkat i flesta varpamästerskap – han har liksom ”alltid” deltagit.
Under tjugo år var han med i klubbstyrelsen först som kassör och senare som sekreterare.
Vila i frid Rune – vi kommer att sakna dig som person med bra värderingar och som en hjälpsam, händig, kunnig och idérik kille.
Vår tankar går till hans Kajsa och dottern Matilda.

21 stycken kom på arbetsdagen

Lördagens arbetsdag samlade elva manliga och tio kvinnliga medlemmar – riktigt bra uppslutning i det fina vädret.
Det mesta hanns med som vertikalskärning av fotbollsplan, buskröjning mot Beten, lövkrattning vid parkeringsplatsen, utplacering av avbytarhytter, inomhusstädning, slutstädning i bastun efter bytet av lavar och utplacering av trädgårdsmöbler och bänkar. Dessutom han vi med ett grundarbete för utplacering av stationerna på utegymmet, inberäknad borttagande av gamla telegrafstolpar. Tack alla som kom och hjälpte och fick avsmaka en god lunch med ärtsoppa och hembakat bröd.

Arbetsdag 14 april

Imorgon kl 10.00 välkomnar vi alla till en arbetsdag på klubbens anläggning vid Snäckersvallen.
Det finns många olika arbetsuppgifter som städning och fönsterputs, vertikalskärning av fotbollsplan, fix med avbytarhytter, utplacering av bänkar och trädgårdsmöbler för att bara nämna något.
Som alltid blir det en lunchpaus med Gunnels ärtsoppa och hembakade bröd. Arbetet brukar vara klart vid två-tretiden. Du är välkommen, även om du bara kan närvara ett par timmar!