Nya KIKaren klar!

På förstasidan ser du Anders Littorin vid en av utegymsstationerna som förhoppnings kan invigas under denna månad. I detta sommarnummer berättas om många event på byn som midsommarfirandet, Smaklösakonsert, Sightseeing med helikopter från Snäckersvallen med mera. Byns båda krogar informerar om sina planer. Dessutom som alltid fotbollsläget, Rilles frågesport, Berra funderingar och Folkets Hus-info. Natalie Techel berättar om sin framgångsrika fritidssysselsättning och några smultronställen på Kappelshamn presenteras. Regionen informerar om vattenfrågan och Nordkalk om bullertillståndet.
Du kan också läsa om klubbens SWOT-analys för 19 år sedan – framtagen av 19 medlemmar. En av dessa var vår saknade fixare och hjälpreda Rune Franzén – honom minns vi förstås på en egen sida

KIKaren nr 152 ute!

I detta nummer finns intervjuer med Ingabritt Adrianson och Peter Ranke inför deras premiärsäsong med Kappelshamns Camping, Göran Sandström i 100-klubben som en av KIK:s största fotbollsprofiler, Gunilla Sterner om hennes företag Engårdens Islandshästar och fotbollstränaren Masood Secho om vinterns inomhussäsong och kommande utomhusspel. Dessutom två årsmötesrapporter – klubbens och Folkets Hus – och som vanligt Rilles frågesport, Vi 5 och Berras sida plus massa annat som pingis-KM och Lucia. Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.

December-KIKaren klar men pappersupplagan lite försenad

Den 139:e KIKaren

KIKarens decembernummer

KIKaren 139 är nu klar och ligger utlagd på hemsidan. På grund arbetsanhopning på Svenska Spel är tryckningen lite försenad, så pappersvarianten distribueras först nästa vecka till våra  medlemmar, sponsorer och byns invånare. Detta nummer innehåller frågesport, krönika, info från såväl Folkets Hus som Hangvar Fiber och så får du förstås en rapport och statistik om årets fotbollsmatcher.  Morgan Jakobsson intervjuas i 100-klubben och sist men inte minst informeras om våra aktiviteter och händelser under kommande månader.