Marsnumret av KIKaren i distributionsläge

Denna gång är innehållet som alltid det vanliga som fotbollsrapporter, Bastu-läget, Smått & Gott, Vi 5, Rilles frågesport, Folkets Hus och Berras sida. I detta nummer skriver även Åsa Stenström som har intervjuat ansvarig på Länsstyrelsen om reservhamnsutredningen, Mats Pettersson berättar om sin fotbollskarriär i klubben, det finns oxå rapporter från klubbens årsmöte och luciaevenemang. Och sist men inte minst en inblick i Staple Ungdoms verksamhet.

Nya KIKaren i distribution

Decemberutgåvan av klubbtidningen är klar och ligger redan i postlådor på byn och kan laddas hem från denna sida. I detta nummer kan du läsa intervjuer med dom som driver byns tre stugbyar, med byns ende aktive bollsportare 16-årige Wille samt nybyggaren och storsponsorn Dino. Så finns en gedigen fotbollsrapport med tränarnas synpunkter plus annan info om campingen, Nordkalk, anläggningen med mera. Dom stadiga inslagen med Rilles Frågesport och Berras sida är förstås också med.

Höstnumret ute!

För första gången trycks KIKaren inte på Svenska Spel utan i Danmark. I detta nummer kan du läsa om sommarens händelser på byn – alltifrån klubbmästerskap, Triathlon, midsommaraktiviteter, Helikopter-sightseeing, fotbollslaget och Smaklösas publikdragande konsert till Vi 5, Rilles frågesport samt rapporter från campingen och från Jocke om Langers Inn. Ett litet fel insmögs sig om Nations League. Det påverkar EM-slutspelet och inte VM.