December-KIKaren klar men pappersupplagan lite försenad

Den 139:e KIKaren

KIKarens decembernummer

KIKaren 139 är nu klar och ligger utlagd på hemsidan. På grund arbetsanhopning på Svenska Spel är tryckningen lite försenad, så pappersvarianten distribueras först nästa vecka till våra  medlemmar, sponsorer och byns invånare. Detta nummer innehåller frågesport, krönika, info från såväl Folkets Hus som Hangvar Fiber och så får du förstås en rapport och statistik om årets fotbollsmatcher.  Morgan Jakobsson intervjuas i 100-klubben och sist men inte minst informeras om våra aktiviteter och händelser under kommande månader.

Septembernumret redan klart

KIKaren nr 138 sept 2014

KIKarens septembernummer

KIKaren 138 ligger nu på hemsidan och håller på att distribueras till medlemmar, bybor och sponsorer. I denna septemberutgåva kan du som alltid läsa om klubbens fotbollslag, Mats krönika, Folkets Hus och Rille frågesport. Dessutom berättar vi förstås om sommarens händelser som klubbmästerskap, midsommarfirande och Triathlon. I Företagskikaren intervjuas Lennart Carlén och så står det en hel del om klubbens populära camping. Hoppas du tycker den är läsvärd!

Folkets Hus Loppis äger rum den 12 juli!

Fel datum i KIKaren (sista sidan) för Loppisen i Folkets Hus! Den äger rum lördagen den 12 juli kl 10. Sprid detta! Tack uppmärksamma läsare för att ni snabbt i hitta detta viktiga korrekturfel!