Nya KIKaren i distribution

Decemberutgåvan av klubbtidningen är klar och ligger redan i postlådor på byn och kan laddas hem från denna sida. I detta nummer kan du läsa intervjuer med dom som driver byns tre stugbyar, med byns ende aktive bollsportare 16-årige Wille samt nybyggaren och storsponsorn Dino. Så finns en gedigen fotbollsrapport med tränarnas synpunkter plus annan info om campingen, Nordkalk, anläggningen med mera. Dom stadiga inslagen med Rilles Frågesport och Berras sida är förstås också med.

Höstnumret ute!

För första gången trycks KIKaren inte på Svenska Spel utan i Danmark. I detta nummer kan du läsa om sommarens händelser på byn – alltifrån klubbmästerskap, Triathlon, midsommaraktiviteter, Helikopter-sightseeing, fotbollslaget och Smaklösas publikdragande konsert till Vi 5, Rilles frågesport samt rapporter från campingen och från Jocke om Langers Inn. Ett litet fel insmögs sig om Nations League. Det påverkar EM-slutspelet och inte VM.

Nya KIKaren klar!

På förstasidan ser du Anders Littorin vid en av utegymsstationerna som förhoppnings kan invigas under denna månad. I detta sommarnummer berättas om många event på byn som midsommarfirandet, Smaklösakonsert, Sightseeing med helikopter från Snäckersvallen med mera. Byns båda krogar informerar om sina planer. Dessutom som alltid fotbollsläget, Rilles frågesport, Berra funderingar och Folkets Hus-info. Natalie Techel berättar om sin framgångsrika fritidssysselsättning och några smultronställen på Kappelshamn presenteras. Regionen informerar om vattenfrågan och Nordkalk om bullertillståndet.
Du kan också läsa om klubbens SWOT-analys för 19 år sedan – framtagen av 19 medlemmar. En av dessa var vår saknade fixare och hjälpreda Rune Franzén – honom minns vi förstås på en egen sida
Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.