Höstnumret ute!

För första gången trycks KIKaren inte på Svenska Spel utan i Danmark. I detta nummer kan du läsa om sommarens händelser på byn – alltifrån klubbmästerskap, Triathlon, midsommaraktiviteter, Helikopter-sightseeing, fotbollslaget och Smaklösas publikdragande konsert till Vi 5, Rilles frågesport samt rapporter från campingen och från Jocke om Langers Inn. Ett litet fel insmögs sig om Nations League. Det påverkar EM-slutspelet och inte VM.

Nya KIKaren klar!

På förstasidan ser du Anders Littorin vid en av utegymsstationerna som förhoppnings kan invigas under denna månad. I detta sommarnummer berättas om många event på byn som midsommarfirandet, Smaklösakonsert, Sightseeing med helikopter från Snäckersvallen med mera. Byns båda krogar informerar om sina planer. Dessutom som alltid fotbollsläget, Rilles frågesport, Berra funderingar och Folkets Hus-info. Natalie Techel berättar om sin framgångsrika fritidssysselsättning och några smultronställen på Kappelshamn presenteras. Regionen informerar om vattenfrågan och Nordkalk om bullertillståndet.
Du kan också läsa om klubbens SWOT-analys för 19 år sedan – framtagen av 19 medlemmar. En av dessa var vår saknade fixare och hjälpreda Rune Franzén – honom minns vi förstås på en egen sida

KIKaren nr 152 ute!

I detta nummer finns intervjuer med Ingabritt Adrianson och Peter Ranke inför deras premiärsäsong med Kappelshamns Camping, Göran Sandström i 100-klubben som en av KIK:s största fotbollsprofiler, Gunilla Sterner om hennes företag Engårdens Islandshästar och fotbollstränaren Masood Secho om vinterns inomhussäsong och kommande utomhusspel. Dessutom två årsmötesrapporter – klubbens och Folkets Hus – och som vanligt Rilles frågesport, Vi 5 och Berras sida plus massa annat som pingis-KM och Lucia. Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.