Medlemsinformation

Allmän information från klubben

21 stycken kom på arbetsdagen

Lördagens arbetsdag samlade elva manliga och tio kvinnliga medlemmar – riktigt bra uppslutning i det fina vädret.
Det mesta hanns med som vertikalskärning av fotbollsplan, buskröjning mot Beten, lövkrattning vid parkeringsplatsen, utplacering av avbytarhytter, inomhusstädning, slutstädning i bastun efter bytet av lavar och utplacering av trädgårdsmöbler och bänkar. Dessutom han vi med ett grundarbete för utplacering av stationerna på utegymmet, inberäknad borttagande av gamla telegrafstolpar. Tack alla som kom och hjälpte och fick avsmaka en god lunch med ärtsoppa och hembakat bröd.

Arbetsdag 14 april

Imorgon kl 10.00 välkomnar vi alla till en arbetsdag på klubbens anläggning vid Snäckersvallen.
Det finns många olika arbetsuppgifter som städning och fönsterputs, vertikalskärning av fotbollsplan, fix med avbytarhytter, utplacering av bänkar och trädgårdsmöbler för att bara nämna något.
Som alltid blir det en lunchpaus med Gunnels ärtsoppa och hembakade bröd. Arbetet brukar vara klart vid två-tretiden. Du är välkommen, även om du bara kan närvara ett par timmar!

KIKaren nr 152 ute!

I detta nummer finns intervjuer med Ingabritt Adrianson och Peter Ranke inför deras premiärsäsong med Kappelshamns Camping, Göran Sandström i 100-klubben som en av KIK:s största fotbollsprofiler, Gunilla Sterner om hennes företag Engårdens Islandshästar och fotbollstränaren Masood Secho om vinterns inomhussäsong och kommande utomhusspel. Dessutom två årsmötesrapporter – klubbens och Folkets Hus – och som vanligt Rilles frågesport, Vi 5 och Berras sida plus massa annat som pingis-KM och Lucia. Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.