Medlemsinformation

Allmän information från klubben

Vintertider i vår välbesökta byabastu

Efter första halvåret hade bastun i klubbstugan vid Snäckersvallen tappat 47 besökare mot 2016. Nu har trenden vänt, så 1 oktober kan vi räkna plus 14 mot förra året. Det är mest mixtiden som blivit mer välbesökt.

Som vanligt övergår vi till vintertider från oktober för lördagarnas byabastu. Herrarnas tid är kl 15-17, klockan 17-19 är det damernas tur och klockan 19-21 är det blandat!

På lördag 7 oktober kan du också passa på att se på VM-kvalet på storbildsteve Sverige-Luxemburg. Matchen börjar kl 18.00

Nya KIKaren ute!

Nya KIKaren håller på att distribueras. Om du inte ännu hunnit få den i brevlådan, kan du alltid ladda ner den här från hemsidan. I detta nummer kan du bland annat läsa en intervju med bygdens berömda konstnär Channa Bankier, en avstämning med sommarens två matställen, om årets rekordsäsong på campingen, Rilles frågesport, Vi 5 som vanligt och om sommarens aktiviteter. Och så förstås några fotbollssidor. Hoppas du hittar bra info.

Extra torsdagsbastu imorgon

På begäran är bastun extraöppen nu på torsdag 3 augusti eftersom det är lammgrillningsfest på lördag och kvällen innan äger ju Växelvägens stora kräftskiva rum. Som vanligt blir det på torsdag herrar kl 16-18, damer 18-20 och mix 20-22 och årskorten gäller. Lördagens byabastu är förstås kvar för den som inte är engagerad i lammgrillningen.