Välbesökt årsmöte

Inte mindre än 34 medlemmar mötte upp till årsmötet den 6 februari i klubbstugan! Det är en mycket bra siffra och än roligare att det är god spridning på åldrar och kön. I år var faktiskt tjejerna i majoritet – 18 stycken.

Av verksamhetsberättelsen framgick att 2009 var ett bra år med flera rekord. Antalet betalande medlemmar var 265 – att jämföra med 167 året innan. Campingen noterade 1.820 personnätter och fotbollen satte nytt publikrekord i juli när 340 personer såg matchen mellan Chiparamba Great Eagles och FC Gute. Lucian i Folkets Hus samlade mer folk än någonsin och hemsidan kunde notera inte mindre än 20.000 besök!

Dessutom har vi investerat i en ny fin bastu och sammantaget gav allt detta nya toppnoteringar för både inkomster och utgifter som kassören Henric Sedman informerade om. Intäkterna var 418 tkr och kostnaderna 428.

Roine och Jane nyvalda

 Klubbens sekreterare Gurra Grundemark hade avböjt omval liksom revisorn Anna Ekström I deras ställe valdes Roine Andersson respektive Jane Lindström.

Valberedningens sammankallande Janne Gustavsson fick nytt förtroende liksom hans kollegor Rune Franzén och Uffe Lindahl.

 Lite axplock ur verksamhetsplanen för 2010

  • Arrangemang – förutom sedvanliga klubbmästerskap, midsommar- och luciaevenemang samt storbildstevekvällar ska en lammgrillningsfest anordnas lördagen den 7 augusti.
  • Fotbollen kommer under att ha tre lag i seriespel – A-laget i div V, ett med Hangvar gemensamt B-lag i div VI och ett veteranlag.
  • Anläggningen – dräneringsarbeten och målning av klubbstugan står högt på prioriteringslistan, liksom uppfräschning av bastuns/bortalagets omklädningsrum.
  • En nollbudget är antagen av styrelsen på 405 tkr kronor in och 405 tkr ut.

 Lotterivinnare

I medlems- och närvarolotterierna drog Jennifer Stenström högsta vinsten i båda lotterierna, bland värdecheck på 300 kr skänkt av Intersport i Visby. Malin Holmström vann en fotbolls-landslagströja, Lennart Carlén vann två Triss, Camilla Stuxberg ett paraply och Annica Höök en 200 kronors bastucheck.