Domarmiss knäckte B-laget

Efter en timmes spel kommer också det som borde varit matchavgörande positivt för bortavinst. En guteback hindrar medvetet bollen från att gå till en helt fristående Martin en halvmeter framför motståndarnas målstolpe. Alla väntar sig straff och frilägesutvisning – istället slutar det hela med att en förtvivlad protesterande Martin får en varning. Då går luften lite ur de våra, de tappar koncentration och släpper fram Gute till en kontring som de snyggt utnyttjar. 3-2 till hemmalaget och matchen får en ny karaktär.

De några minuter tidigare mentalt tröttkörda Gute får ny energi, medan beskvikna bortaspelare känner efter att de är trötta. Ett drivet, spelskickligt hemmalag utnyttjar detta. Och när 4-2 kommer elva minuter före slutet rasade allt HSK/KIK-spel. Bortalagets spel under matchens sista tredjedel påverkades också kanske negativt av att vi kanske hade lite för många spelare – fem avbytare gör att det kan bli lite rörigt

Det positiva med matchen var annars uppryckningen efter den tuffa inledningen. Då visade detta gäng att de kan spela en bra fotboll. Individuella topprestationer i första hand vår målvakt Göran och i andra mittfältsmotorerna Andreas o Conny.

Div VI tisdag  27 april FC Gute U-HSK/KIK B 7-2 (2-1)

Rävhagens Konstgräs kl 19.00 Publik 35  Domare Luis Huerta

MV Göran Hansson ©* – HB Jonathan Johansson*, MB Mikael Östervall *, MB Alf Hansson*, VB Erik Frändfors  – HMF Robin Larsson*, MMF Andreas Larsson *, MMF Conny Östergren, VMF Jonathan Karlsson* – HF Mattias Andersson, VF Kristian Björklund * – Avb Eduardo Machado*, Dennis Bengtsson*, Martin Sander, Timmy Boström*, Henrik Löwenhamn

Mål 1-0 7; 2-0 30; 2-1 Andreas (Conny) 40; 2-2 Andreas (Conny) 49; 3-2 65; 4-2 79; 5-2 82; 6-2 85; 7-2 90

Byten: 20 EM in JK ut; 33 DB in EF ut; 34 MS in RL ut; 40 TB in KB ut; 46 HL in EM ut; 53 KB in TB ut; 59 RL in MS ut 57 JK in MA ut; 62 EF in CÖ ut; 65 EM in HL ut; 66 MA in AL ut 78 TB in KB ut ; 81 MS in Sl ut 85 EF in JK ut

* Spelare med asterisk är licensierade för Hangvar