Premiärtorsk

Inte ens dessa tre kunde vända underläget till seger

Idag är vi åtminstone med i matchen rent spelmässigt och har väl, utan att överdriva alltför mycket, det mesta av spelet men har svårt att sätta pricken över i:et. Det var stolpskott, bollar på mållinjen, missade frilägen men ibland har man sådana dagar när bollen inte vill in oavsett vilka metoder man använder sig av. VAIK är inte ofarligt utan skapar en del på kontringar, men det avgörande  ledningsmålet är alltför lättvindigt. Sådant får bara inte ske. Även det sista är slarv, men eftersom det är matchens sista spark är det helt betydelselöst för utgången.

En hel del starka spelarinsatser med ett extra plus för veteran-Bommen som fick blixtinkallas samt för Fredrik Bäck som sliter som en galärslav på mittfältet. Otur för Micke som bara får fem spelminuter innan ett motståndarknä över ett revben förpassade honom tillbaka till bänken. Det blev dock fem godkända minuter.

Serien har fortfarande 69 poäng som vi ska kriga om så det är alldeles för tidigt för att kasta yxan i sjön. Vi kommer tillbaka!

Div V söndag 24 april Kappelshamns IK –Visby AIK TFF 0-2 (0-1) Snäckersvallen kl 13.00 Publik 30

Huvuddomare Teddy Larsson, assisterande Jacob Frid o Ninnie Karlsson.
 
MV Ronny Hägbom  – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Boman, MB Mats Pettersson ©, VB Kristoffer Hedlund – HMF David Söderberg, MMF Fredrik Bäck, MMF Daniel Boman, VMF Adam Waktell –  HF Joakim Nanneson, VF Patrik Westerlund – Avb Mattias Andersson, Conny Östergren, Ola Larsson, Mikael Wiflings

Målen: 0-1 28, 0-2 90

Byten: 58 MA in JN ut, 65 CÖ in DS ut, 67 OL in KH ut, 68 MW in PV ut, 77 KH in MW ut