Uppryckning efter svag inledning

Denna match var vi inte riktigt med i spelet. Viken var aningen rappare, hungrigare och vann flest förstabollar. I sedvanlig ordning var vi inte vakna den första kvarten och hade ett tvåmålsunderläge redan efter 8 minuter men mäktade trots denna kalldusch ändå med att både reducera (Patrik) och kvittera (David, straff) innan Viken ånyo sprang ifrån med två mål och kunde vinna med 4-2.
Bra saker att nämna? Att vi ändå lyckades ta oss i kragen och komma igen trots tidigt underläge. Dåliga saker att nämna?
Att vi inte är vakna i början på matchen och att motståndarna vid alla fyra målen får hitta in med passningar till fristående spelare centralt. Hinner vi inte med eller missar vi att ta markering eller är det redan vid inspelsfasen som vi gör det första grundläggande misstaget? Inte ens Einsteins relativitetsteori är gångbar för att förklara denna situation.

Träningsmatch Vikens IK – Kappelshamns IK  4-2 (2-1)
Lördag 10 april 2010 kl 12.00 Vikvallen Publik:20
MV Rikard Holmström – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Boman, MB Daniel Boman, VB Kristoffer Hedlund – HMF Joakim Nanneson, MMF Mats Pettersson ©, MMF Jack Eriksson, VMF David Söderberg – HF Patrik Westerlund, VF Mikael Wiflings – Avb Nils Ingelmark, Henric Celander (Jonstorps-lån), Andy Aarenstrup (dito). 
Mål: 1-0 4;2-0 8;2-1 Patrik12; 2-2 David (straff) 49; 3-2 76; 4-2 79
Byten: 60 NI AA HC in DS PW JE ut; 67 JE in DB ut, 73, PW in MM ut, 75 DS in JN ut, 77 JN in PV ut