Godkänt trots 0-4

Efter en våldsam hemmaforcering i matchens inledning som resulterar i ett mål kommer HSK/KIK mer och mer in i matchen, utan att riktig nå längre än till en straffsituation som dagens snälle domare låter passera utan åtgärd. I inledningen av andra halvlek böljar spelat fram och tillbaka, innan en f rispark går förbi muren och in vid B-lagsdebuterande Fredriks högra hörnstolpe. Bara någon minut senare kommer nästa baklängesmål och matchen är avgjord. I den sista matchminuten fastställer Fårösund 4-0, onödigt stora siffror som inte speglar matchbilden.

HSK/KIK gör sammantaget en helt ok insats och hade vi haft detta spel mot Graip i förra omgången, hade det säkert räckt till en klar trepoängare den gången.

Nu får vi alltså inkassera en tredje förlust på fyra matcher, men spelet känns ändå hoppingivande, så vi kan hoppas på många fler poäng framöver. Ett nyförvärv från Vänge, 34-årige Tony Lindström, debuterar för KIK och han visar prov mål handlingskraft och var också den som borde fått straffen med sig. Hangvars Timmy gör sin bästa match hittills i år som back och kappelshamnsveteranen Conny imponerar mitt sitt kloka mittfältsspel.    

 Div VI tisdag 25 maj Fårösunds GoIK B-HSK/KIK B 4-0 (3-0)

Fårösunds IP kl 19.00  Publik: 20 Domare Nils Folebo

 MV Fredrik Liljegren– HB Dennis Bengtsson*, MB Mikael Östervall © *, MB Jonathan Johansson*, VB Erik Frändfors – HMF Kristian Björklund *, MM Conny Östergren, MMF Alf Hansson*, VMF Jonathan Karlsson*– HF Andreas Larsson *, VF Tony Lindström – Avb Timmy Boström*, Mikael Wiflings, Eduardo Machado*

Målen 1-0 14; 2-0 60; 3-0 6-2; 4-0 89

Byten: 18 EM in JK ut; 25 TB in DB ut; 28 MW in TL ut; 34 JK in EM ut; 60 DB in MÖ ut; 70 TL in MW ut; 85; MÖ in JK ut; 86 EM in EF ut; 88 JK in CÖ ut