När gör tre mål på oss… men VI VINNER

I övrigt en match helt i publikens smak där det tas och ges åt båda håll med en uppsjö målchanser. Vi räknar in 16-8 i chanser i KIK:s favör och effektiviteten i Närs straffområde är mäktig. Djupledsbollarna skär effektivt sönder Närförsvaret och hamnarrätt hos våra forwards. Fem mål äar resultatet av rena frispelningar. Kan det bli så mycket bättre?

Spelarfronten: Nanne är på hugget ordentligt och svarade för två egna mål samt två målpass. Waktis springer ifrån motståndarförsvaret stup i kvarten och hinner anteckna sig för tre mål och ett målpass. Han är riktigt alert och gör sin bästa match för året. Överlag ser det gediget ut även om vi drullar till det emellanåt. Tråkigt bara att det är så pass många spelare som inte kan vara med (någonstans mellan 15-20).  Men vi lyckas skrapa ihop 12 hungriga som går  in och gör grovjobbet.

Tyvärr faller halva laget bort till ”seriefinalen” mot Gute nästa lördag och som lagledare är det inget tillfälle att gapa ”Yiipii” över!

Div V lördag 8 maj Närs IF-Kappelshamns IK 3-7 (1-2)

Närvallen kl 15.00 Domare Bror Hansson Publik 14

MV Ronny Hägbom  – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Boman, MB Mats Pettersson ©, VB Kristoffer Hedlund –  HMF Fredrik Bäck, MMF Johan Lindberg, MMF Håkan Sandström, VMF David Söderberg – HF Adam Waktel, VF Joakim Nanneson – Avb Erik Frändfors

Målen 0-1 Joakim (Mattias) 2; 0-2 Adam (David) 35; 1-2 42;1-3 Joakim (Adam) 46; 1-4 Adam (Fredrik) 55; 2-4 56; 2-5 Fredrik (Joakim) 65; 3-5 70;3-6 Adam (Joakim) 71;3-7 Johan (Pablo) 85

Byten 68 EF in PV ut; 79 PB in KH ut