Ny trepoängare för veteranerna

Imponerande att vi lyckats skaka fram tre målvakter – Mats Boman, Fredrik Liljegren och Ronny Hägbom – till de inledande fyra matcherna och alla har skött sig med den äran. I övrigt ska ett extra plus ges till Fredrik Johansson som vi visserligen vet är en duktig fotbollsspelare, men till skillnad mot förra året, så har Fredda i årets inledning på serien visat en enorm effektivitet och har legat bakom de flesta av KIK:s fullträffar, antingen som målskytt eller målpassare. Även kvartetten Ola Larsson, Rolle Pettersson, Håkan Sandström och Conny Östergren har hållit en hög lägstanivå och varit väldigt nyttiga. Dessa fyra har tillsammans med Fredda bildat en stark centralinje som gjort det svårt för motståndarna.

Eftersom Visby AIK dragit ser ur serien är nästa match först om fjorton dagar mot den intressanta nykomlingen Klintehamns IK söndagen den 13 juni på Snäckersvallen.

 Veteranserien söndag 30 maj Kappelshamns IK-Barlingbo IF 3-0

 Snäckersvallen kl 19.00 Domare Bror Hansson

 

MV Ronny Hägbom – HB Patrick Olofsson, MB Ola Larsson ©, MB Roland Pettersson, VB Roy Sandström – HMF Mats Boman, MMF Håkan Sandström, MMF Conny Östergren, VMF,  Anders Sjögren – HF Fredrik Johansson, VF Stefan Hillblom – Avb Petter Höök