Segersviten bruten genom reserverna

Bollinnehavet är tydligt i HSK/KIK:s favör, men under första halvlek släpper vi in två bollar. Den första får försvaret ta på sig och den andra domaren – två slitespelare är ett par, tre meter offside, varav en är målskytten. Under halvlek två skapar vi till skillnad mot halvlek ett lite chanser på vårt spelövertag, men efter Eriks fina skott som ger reducering uppstår lite hönsgård i försvaret och ur i stort sett obefintlig vinkel utökar Graip ledningen. Snygg nicksarv av Micke W på nytt Frändfors-skott ger förnyat hopp om att vi vänder derby till seger. Tyvärr är ribban i vägen för Timmys fina nick och så gör dessutom Jerry Bingström  i Graip-målet några svettiga räddningar. Ett par minuter före full tid sätter motståndarna sin fjärde balja, på nytt efter klar misstänkt offside.

 Spelmässigt blir matchen  ingen höjdare. För hög felprocent i försök att slå avgörande pass för tidigt i kombination med för lite kantspel ger de grönsvarta hemmaspelarna för få chanser. Några av de ”tyngre” pjäserna från Hangvar spelar dessutom bara någon halvlek (A-lagsaktuella och skulle sparas). Matchen har troligen fått ett annat slutresultat om de medverkat i 90 minuter. Nu är det bara att komma igen och ta nya tag om en dryg vecka i Fårösund

 Div VI söndag 16 maj HSK/KIK B-IK Graip B 2-4 (0-2)

Snäckersvallen kl 18.00  Publik: 25 Domare Ronny Pettersson

 MV Johan Engström * – HB Jonathan Johansson*, MB Mikael Östervall ©*, MB Mattias Hillblom*, VB Dennis Bengtsson* – HMF Klas Österberg *, MMF Jonathan Karlsson*, MMF Alf Hansson*, VMF Kristian Björklund *– HF Andreas Larsson *, VF Nils Ingelmark – Avb Erik Frändfors, Timmy Boström*, Mikael Wiflings, Fredrik Johansson*, Eduardo Machado*

Mål 0-1 21; 0-2 40; 1-2 Erik (Mikael W) 54; 1-3 57; 2-3 Mikael W (Erik) 62; 2-4 88

Byten: 25 TB in NI ut; 35 EF in AL ut; 46 MW FJ in MH KÖ ut; 65 EM in JK ut; 67 NI in TB ut; 70 JK in AH ut; 80 TB in MW ut