Äntligen en seger i sexan!

Viss skapar det yngre, hungriga hemmaspelarna fler chanser och har nog mest bollinnehav, men HSK/KIK kämpar på bra med en för dagen ovanligt snabb backlinje där såväl ytterbackar som inhoppande mittbacken Sigge ska ha beröm.

Efter halvtidspausen skapar visserligen Dalhem några giftiga målchanser, men Jonas agerar mur i målet och Klas stör hela tiden på hemmalagets planhalva med fint stöd av medspelarna. Därför behöver vi definitivt inte skämmas för den trepoängare vi fixar i matchslutet  

Div VI tisdag 22 juni Dalhems IF B-HSK/KIK B 0-1 (0-0)

Dalhems IP kl 19.00 Domare Lars Bogren     

MV Jonas Karlsson * – HB Kristoffer Hedlund, MB Erik Frändfors ©, MB Dennis Bengtsson*, VB Kristian Björklund * – HMF Jonathan Johansson*, MMF Jonathan Karlsson*, MMF Emil Pettersson*, VMF Walid Salah – HF Klas Österberg *, VF Nils Ingelmark – Avb Simon Rondahl, Jörgen Sköldpil ,Sigurd Johansson*, Eduardo Mackado*,

Mål 1-0 Kristian (Kristoffer) 88

Byten EP WS NI DB avbytta

*spelare med hangvarslicens