Oavgjort i seriefinal och fortsatt serieledning

Speciellt under den första halvleken har Kappelshamn svårt att skapa något konstruktivt och VSB bjuds istället på några frilägen, som emellertid Bommen suveränt parerar. Efter pausen blir KIK-spelet bättre och vi skapar några riktigt rejäla målchanser. När Bror Hansson blåser av matchen är vi ändå nöjda med enpoängaren.

Kappelshamns får två sena återbud och får ställa upp utan avbytare – det är minst sagt tufft, när motståndarna är duktiga.

Sexton poäng på sex matcher är ändå en kjlart godkänd ineldning på serien och vi har alla förutsättningar att försvara det veternanguld vi lyckades återerövra 2009.

Veteranserien söndag 20 juni -Kappelshamns IK-VSB FF 0-0

Snäckersvallen kl 18.00 Publik 25 Domare Bror Hansson

MV Ronny Hägbom – HB Patrick Olofsson, MB Ola Larsson ©, MB Mattias Hillblom, VB Jonny Hillblom – HMF Kalle Boberg, MMF Fredrik Johansson, MMF Håkan Sandström, VMF Anders Sjögren – HF Danne Stenström, VF Roy Sandström