Utskåpade av duktigt Fårösund

Efter en viss bortapress och ledning med 1-0 lyckas vi kvittera i vårt egentliga första anfall efter en härlig löpning av Kristian med inlägg som Tony efter touch från Emil skickligt målar på. Sen gör Fårösund 2-1, men vi är sånär att kvittera en gång till innan domaren blåser av för halvtid.

 Efter pausen orkar vi inte hålla emot och när motståndarna gör två mål efter en kvart blir det lite väl vidöppet och HSK/KIK tappar i markeringar och får ödesdigra långa avstånd mellan lagdelarna. Fyra spelare förtjänare en stjärna i kanten för genomgående goda insatser – nämligen Ola, Mike Ö, Jonas och Thony O.

 Varför blir vi så lite folk – ja, det kan man undra. Men när tre spelare inte dyker upp på grund och två får jobbåterbud, då blir det kärvt. En match kvar innan sommaruppehållet – mot Graip. Vinner vi den, har vi ett intressant tabelläge inför höststarten 3 augusti i Levide, då skiljer det i så fall bara ett par poäng för att avancera från sista till fjärdeplats.

Div VI tisdag 29 juni HSK/KIKB-Fårösunds GoIK B (h) 1-8 (1-2)                                                     

Skogsgläntan kl 19.00 Publik 20 Domare Bengt Björnlund

MV Fredrik Liljegren – HB Thony Olsson, MB Mikael Östervall* ©, MB Ola Larsson, VB Mikael Wiflings – HMF Kristian Björklund *, MMF Jonathan Karlsson*, MMF Jonas Karlsson*, VMF Berra Sandström – HF Emil Pettersson*, VF Tony Lindström  

Mål 0-18; 1-1Tony (Emil) 16; 1-2 28; 1-3 48; 1-4 63; 1-5 66; 1-6 67; 86 1-7 86; 1-8 87