Juli börjar med en trepoängare

På spelarfronten såg vi en hel del som var bra även om det känns som om lagdelarna inte synkroniserar riktigt med varandra. Backlinjen med Pablo, Mattias B, Mats och Kristoffer H gör ännu en stabil insats. Alla är fyra är taggade – ett bevis på det är alla drar på sig var sin varning. Tyvärr drabbas Kristoffer av en muskelbristning och lika mycket tyvärr är det nog därmed hans sista match i klubbens färger. I augusti går flyttlasset till Skåne och nya fotbollsplaner. Får därmed passa på och tacka Kristoffer för en bra genomförd säsong och på det hela taget har han höjt spelnivån ett par klasser i jämförelse med de senaste säsongerna. Hans nya Skåneklubb får en bra förstärkning på backsidan.

Noterbart i övrigt. Limpan krutar in årets snyggaste straff. Otagbart i målvaktens vänstra kryss. Mattias A är luftens gigant och svarar för ett nickmål direkt på frispark. Patrik avgör sedan med ett av sina sedvanliga cirkusnummer där han slingrar sig igenom motståndarförsvaret som faller som bowlingkäglor åt alla håll och kanter. Snyggt jobbat – tack för tre poäng!

 Div V torsdag 1 juli Kappelshamns IK-Roma IF 3-2 (1-1)

Snäckersvallen kl 19.00 Publik 35 Huvuddomare Anders Nyström , assisterande Håkan Bengtsson o Johan Pettersson

MV Rikard Holmström – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Boman, MB Mats Pettersson ©, VB Kristoffer Hedlund – HMF Fredrik Bäck, MMF Marcus Broberg, MMF Johan Lindberg, VMF David Söderberg – HF Adam Waktel, VF Patrik Westerlund – Avb Mattias Andersson, Jörgen Sköldpil

Målen: 1-0 Johan (straff, Marcus) 17; 1-1 24; 2-1 Mattias A (Mattias B) 49; 2-2 (straff RH) 62; 3-2 Patrik (Kristoffer) 78

Byten 37 MA in PW ut; 56 PW in DS ut; 79 JS in PV ut; 87 PV in KH ut