2-2 mot Levide

Första halvleken bjuder knappast på något skönspel i den inledningsvis hårda vinden. I takt med at vinden avtar ökar spelkvalitén. Bortalaget skapar farligheter genom att skaffa sig goda skottmöjligheter och mitten av halvleken får de iväg ett otagbart skott stolpe in. Knappt tio minuter senare fixar nyinbytte Jonas – i vanliga fall målvakt i Hangvars div IV-lag – påpassligt och rättvist en hemmakvittering efter en av hemmalagets många spelvändningar.

Under inledningen av andra halvlek presterar HSK/KIK ett imponerande spel med många passningar inom laget som skapar flera chanser. Efter ett bra förspel slår Håkan ett inlägg som Kristian säkert nickar in i nätet. Vid mitten av halvleken tappar vi det goda spelet och Levide tar över och lyckas kvittera i 64:e minuten. Under matchens sista tjugo minuter skapas ett flertal chanser åt båda hållen utan att det blir något mer mål.

 Ett plus ska ges till KIK:s veteranmålvakt Bommen som får hoppa in och räddar hemmalaget från fler baklängesmål efter några härliga reflexräddningar. Sammantaget är oavgjort ett rättvist resultat och med tanke på B-lagets tidigare insatser är det en förbättring med ett oavgjort resultat och en poäng.

 Div VI tisdagen den 24 augusti HSK/KIK B-Levide IF B 2-2 (1-1)

Rävhagens Konstgräs kl 19.00 Domare Anders Nyström Publik 40

MV Ronny Hägbom – HB Jonathan Johansson*, MB Erik Frändfors, MB Oscar Bogren*, VB Dennis Bengtsson* – HMF Jonathan Karlsson*, MMF Thage Söderdahl©, MMF Johan Stjernfrost *, VMF Håkan Sandström – HF Eduardo Mackado*, VF Kristian Björklund* – Avb Jonas Karlsson*, Bertil Pettersson   

Målen 0-1 26; 1-1 Jonas (Jonathan) 32; 2-1 Kristian (Håkan) 49; 2-2 64

Byten 29 JK in EM ut; 66 BP in DB ut; 70 EM in BP ut

* är spelare med Hangvars-licens