En riktig femetta!

Under en rätt jämn första halvlek visar sig det grönsvarta bortalaget vara något bättre och framförallt effektivare och årsdebuterande Mattias A nätar två gånger före halvtid. Klinte sätter upp en rätt hård press för att kunna reducera och kvittera, men efter åtta minuter knäcks hemmagubbarna av ytterligare ett KIK-mål. De får visserligen lite ny energi efter en reducering tio minuter senare. Men bara någon minut senare svarar Kappelshamn starkt genom att göra 4-1 och Ola sätter därefter spiken i kistan fyra minuter före slutet, när han fullbordar en femetta för serieledande KIK.

Med tanke på motståndets kvalité får denna seger rankas högt i årets seriespel. Nu återstår endast två matcher och för att vara helt säkra på ett nytt veteranguld måste vi ta fyra poäng. Det kan i bästa fall räcka med en pinne till. Detta var alltså lagets nionde seger på tio matcher – imponerande.  

Veteranserien söndag 29 augusti Klintehamns IK-Kappelshamns IK 1-5 (0-2)

Klintevallen kl 18.00 Publik: 10 Domare Jerker Sjökvist

MV Ronny Hägbom – HB Patrick Olofsson, MB Jörgen Pettersson, MB Mattias Hillblom, VB Jonny Hillblom – HMF Kalle Boberg, MMF Conny Östergren ©, MMF Håkan Sandström, VMF Lena Bolzius– HF Mattias Andersson, VF Fredrik Johansson – Avb Anders Sjögren, Ola Larsson

Målen  0-1 Mattias A (Conny) 10; 0-2  Mattias A (Håkan) 21; 0-3 Conny (Lena 38); 1-3 48; 1-4 Fredrik (Conny) 50; 1-5 Ola (Mattias H) 56

Byten PO JP JH KB LB FJ avbytta