Mannens fyra mål gav storseger

Annars ska Barlingbo ha en eloge för stundtals det bästa passningsspelet. Men två snygga KIK-mål av Mannen före paus sänker hemmalaget, som efter en inledande kraftansträngning i andra halvlek knäcks av Håkans distinkta 3-0 mål. Passningen kommer givetvis från dagens lirare Mannen. Hans 5-0 på stolpreturen av Conny är suverän – dålig vinkel, folk framför mål och lätt att ta i för kung och fosterland. Lärbro-killen Jörgen skjuter en lagom hård markare som innebär 5-0. Han hinner dessutom fastställa slutsiffrorna till 6-0, innan kvällens domare blåser av matchen – som spelas i en inte alltför skön fuktigt värme

Förutom Mannen ska Kalle och Patrick och mittlåset Ola/Rolle få en stjärna i kanten för goda kämpastarka insatser. Det ser onekligen bra ut för ett veteranguld igen. Två tuffa bortafajter mot Klinte och VSB är kvar samt en förhoppningsvis välbesökt serieavslutning på Snäckersvallen mot 2008 års gotlandsmästare Hansa/Hoburg.

Sex poäng bör räcka för att försvara fjolårsguldet, men nio är definitivt inom räckhåll!  

Veteranserien söndag 15 augustiBarlingbo IF-Kappelshans IK 0-6 (0-2)         

Barlingbo IP 18.00 Domare Lasse Kellman Publik 10

MV Ronny Hägbom – HB  Patrick Olofsson, MB Roland Pettersson, MB Ola Larsson ©, VB Fredrik Liljegren – HMF Kalle Boberg, MMF Conny Östergren, MMF Håkan Sandström, VMF Jonny Hillblom – HF Tage Söderdahl, VF Jörgen Pettersson– Avb Berra Sandström, Bertil Pettersson, Roy Sandström

Målen 0-1 Jörgen (Jonny) 5; 0-2 Jörgen (Conny) 26; 0-3 Håkan (Jörgen) 40; 0-4 Tage (Jonny) 45; 0-5 Jörgen (Conny) 50; 0-5 Jörgen (Roy) 57   

Byten 5 BS in FL ut; 11 RS in PO ut; 25 BP in JP ut; 28 FL in BS ut; 30 BP JP PO in JH RS BS ut; 37 BS in KB ut; 42 RS in JP ut; 47 JH in BP ut; 48 JP in PO ut  50 KB in TS ut; 58 TS in BS ut