Stabil höstpremiär gav ny vinst

Efter Fredriks ledningsmål går det bara ett par minuter innan han serverar Berra en så bra passning som inte ens denne gamling kan missa. Conny och Mannen ser till att vi har en betryggande ledning med 4-0 i halvtid. Efter pausen kommer lite mer oskärpa in i hemmalaget – alla vill göra mål – och vi tillåter Dalhem att få ett tröstmål, innan Danne äntligen sätter en av sina många chanser och fastställer slutresultatet.

Bland ett flertal utomordentliga insatser får några spelare en extra stjärna, nämligen Fredrik i mål, Mattias och Mannen i försvaret och årsdebuterande mittfältaren Micke. Den sistnämnde har inte medverkat utomhus i KIK-tröja sedan han var med i det lag som tog guld i veteran-EM i Malmö för två år sedan.  

Veteranserien söndag 9 augusti Kappelshamns IK-Dalhems IF 5-1 (4-0)                                                

Snäckersvallen 19.00 Domare Bror Hansson Publik 25

MV Fredrik Liljegren – HB Roland Pettersson, MB Jörgen Pettersson, MB Mattias Hillblom, VB Ola Larsson © – HMF Mikael Brommé, MMF Conny Östergren, MMF Håkan Sandström, VMF Anders Sjögren – HF Danne Stenström, VF Fredrik Johansson – Av Kjell Engström, Berra Sandström

Målen 1-0 Fredrik J (Mikael) 11; 2-0 Berra (Fredrik J) 13; 3-0 Conny (Fredrik J) 20; 4-0 Jörgen (Mikael) 29; 4-1 41; Danne (Mattias) 50

Byten 10 BS in DS ut; 18 KE in JP ut; 22 JP in CÖ ut; 24 CÖ in RP ut; 26 RP in AS ut; 30 AS CÖ in BS MB ut; 37 MB in JP ut; 40 BS in HS ut; 42 JP in KE ut; 46 HS in RP ut; 48 KE in JP ut; 53 RP in AS ut; 55 JP in BS ut