Tre KIK-lag bland de sex bästa i Bungevarpan

Han var annars i toppform med hela 51 stick!Väderleken spelade varpakastarna ett visst spratt hela tiden  – regn och sol avlöste varandra och det gav ett större spelrum för slupen. Sune och Petter förlorade två av sex matcher, men var väldigt nära en riktig topplats. I en direkt avgörande fajt om guldet fick de se sig besegrade av vinnarna lag Hertzman med knappast möjliga marginal, 11-12. Därefter gick luften lite ur dom och det blev stryk med 8-12 i påföljande match mot de blivande silvermedaljörerna.

Birger och Magnus inledde bra med fyra raka segrar. Efter en knapp förlust mot Sune och Petter avslutade de med 8-12 mot lag Hertzman. Därmed landade tre lag på två förluster  var, men efter poängräkning visade det sig att man inte nåde prispallen. Mats Boman och Ingvar Engström hade ingen lyckad dag – de kom ändå på sjätteplats efter att ha haft en del tur i den inledande lottningen.

Birger var som sagt dagens suverän med 51 tagna stick, Sune plockade 42, Petter 26, Mats 18 samt Ingvar o Magnus 15 var.