Rekordåret avslutades med ny vinst

Tur att bollen inte slank igenomSpelmässigt är dagens match en av våra sämsta för året, men det kan lika gärna bero att sudergubbarna inte tillåter oss att trilla bolla i lugn och ro. Slarviga, svåra passningar och dåliga kontakter mellan lagdelarna gör dagens uppgift än tuffare. Vi lyckas dock peta in ett par bollar i första halvlek efter ett par bra kombinationer mellan Håkan och Danne, men tillåter sedan Hansa/Hoburg att reducera.

Lite rockader i laget i halvtid ger tyvärr totalt sett ingen positiv förändring av KIK-spelet. Motståndarna gör två rätt enkla mål efter brister i försvarsspelet. Vi gör dock en kraftansträng under matchens avslutande fem minuter och lyckas först kvittera genom Conny säkert på straff sedan Håkan svarat för en suverän löpning från eget straffområde förbi flera H/H-spelare som tillslut måste fälla honom. I matchen sista skälvande sekunder skjuter Stefan i segermålet på ren och vilja på en fin passning från Mannen.

Det är ändå starkt att vända och vinna, trots att seriesegern redan är klar. Kappelshamn visar verkligen att vi är värdiga gotlandsmästare i år igen. En av våra styrkor att bredden. I år gick vi runt på inte mindre än 33 spelare! Det är visserligen två färre än förra året, men väldigt många ändå.

Veteranserien söndag 12 september Kappelshamns IK-IF Hansa/Hoburg 4-3 (2-1)                                

Snäckersvallen 17.00 Domare Bror Hansson Publik 25

MV Fredrik Liljegren – HB Patrick Olofsson, MB Jörgen Pettersson, MB Ola Larsson ©, VB Kalle Boberg – HMF, Thage Söderdahl MMF Conny Östergren, MMF Håkan Sandström, VMF Anders Sjögren – HF Stefan Hillblom, VF Danne Stenström – Avb Berra Sandström, Roland Pettersson, Ronny Hägbom

Målen 1-0 Håkan (Danne) 7; 2-0 Danne (Håkan) 20; 2-1 27; 2-2 42; 2-3 53; 3-3 Conny (straff, Håkan) 56; 4-3 Stefan (Jörgen) 58  

Byten 10 BS in AS ut; 11 RP in KB ut; 16 KB in PO ut; 20 AS in RP ut; 25 PO in BS ut; 30 BS RP RH in DS AS FL ut; 41 DS in BS ut; 45 AS in KB ut; 55 BS in PO ut