Förlust i B-finalen!

 Men som alltid gäller det att omsätta chanserna i mål och det lyckades vi bara med vid ETT tillfälle, då Patrik höll sig framme och forcerade in en målvaktsretur på ett bra skott från Adam. 1-0 och vi var ”på gång”. Bakåt spelade vi som i gruppspelet med tät markering, där motståndarna inte fick möjlighet att hitta fram med passningarna. Men i 12:e minuten glömmer vi bort markeringen och pang – så är det kvitterat. Skam den som ger sig. KIK mal oförtrutet vidare i jakten på ett segermål. Chanserna dyker upp men bollen vill bara inte in. Med tre minuter kvar gör vi ytterligare ett misstag bakåt vilket står oss dyrt. VAIS målvakt hittar fram med ett långt utkast till en spelare som smiter in från högerkanten bakom vår backlinje och får skarvnicka in det som visar sig bli segermålet. Attans förargligt!

Två missar bakåt och det är kört. Det är ordentligt surt att vi ska behöva förlora med så få misstag gjorda samtidigt som vi inte själva kan få in bolluslingen framåt, när motståndarna gör sina fadäser. Nu faller vi med flaggan i topp som det heter och vi har definitivt markerat för kommande seriemotståndare att vi blir ett lag att räkna med.

Laget i Herrar B ska ha en eloge för en mycket bra genomförd turnering där ALLA gjorde en bra insats rätt igenom. Ingen faller ur ramen utan standarden är god, Det ger förhoppningar inför årets säsong.

Mål 1-0 5 Patrik (Waktis); 1-1 12; 1-2 17 – laguppställning som i gruppspel o semifinal.