KIK-Blixten – KIK vann två, en oavgjord och förlorade en – inget finalspel

Hangvars lag 2 stod för motståndet i första matchen. De tar ledningen redan i den första spelminuten där vi inte hinner med att rensa undan. Därefter blir det en händelsefattig match i lågt tempo där vi inte hittar spelöppningarna. Endast två halvchanser från vårt håll. Första och enda förlusten.

Mot Graip vaknar vi till och börjar röra på oss ordentligt. Här skapar vi mängder av chanser men utan att lyckas få till rätta knorren. I slutminuten avgör vi dock då Tony håller sig fram på en smörpassning från Peppe.

VSB i match tre. Återigen skapar vi mängder av chanser. Patrik drar in en välplacerad frispark efter 5 minuter och därefter trummar vi på men något mer mål gör vi inte. I sista spelminuten får VSB en frispark och med endast 45 sekunder kvar på matchuret fixar de kvitteringen på ett turligt skott som ändrar riktning och ställer Rille.

Avslutningsvis kör vi över Roma med 3-0 efter bra spel och återigen en hel del chanser. Kappelshamn var onekligen det lag som var offensivast med undantag från den första matchen. Nu räckte det inte hela vägen.

Hangvars lag 2 vann gruppen. I den andra gruppen vann Gute på maxpoäng och 5-0 i målskillnad. Även i finalen mot HSK 2 höll de nollan efter fulltid men HSK vann på straffar med 3-2.

Kappelshamn drabbades av årets första knäskada. Rikard W vred till knäet en bit in i sista matchen och fick hjälpas av planen. Förhoppningsvis är det inget som gått sönder utan enbart en vridning och eventuellt en blödning. Vi håller tummarna att det stannar där.

Sammantaget gör vi spelmässigt en bra insats även om vi inte har de där berömda millimetrarna med på vår sida.

Kappelshamns lag: MV Rikard Holmström – Backar: Pablo Valenzuela, Fredrik Bäck, Rikard Westeman, Håkan Sandström – Anfallare: Patrik Westerlund ©, Jörgen Sköldpil, Tony Lindström, Adam Weijmers, Peter Ljunggren

KIK:s matcher med målgörare

  • Hangvar lag 2: 0-1, 0-1 0.45
  • IK Graip: 1-0, 1-0 Tony (Peppe) 11.45
  • VSB FF: 1-1, 1-0 Patrik 4.15; 1-1 11.10
  • Roma IF: 3-0,  1-0 Peppe (Håkan) 2.40; 2-0 Fredrik (Jörgen) 8.02; 3-0 Patrik (Rille) 11.30